Linker

 

Klubber i gamle Nord-Trøndelag

Link til Motorhobby.no sin oversikt over klubber – Nord

Klubber i gamle Sør-Trøndelag

Link til Motorhobby.no sin oversikt over klubber – Sør

summitracing.com

I over 40 år har utstyrsleverandøren Summit Racing satt og bestemt standardene for rask frakt, god kundeservice og teknisk ekspertise. Siden begynnelsen har vi fulgt en enkel formel: Gi kundene de delene de vil ha til en rimelig pris, lever delene raskt, og gi kundene mulighet til å returnere dem under den beste kundeservice på planeten.

Chart and guides from summitracing

Online-Kalkulatorer og andre online verktøy hos summitracing

Ta en titt på vår historie for å forstå hvordan en liten garasjevirksomhet ble til den største postordre-, detaljhandel og internett leverandør av høyytelsesdeler i USA.

___________________________________________________________________

http://www.jegs.com/

Et familieeid selskap med en stor racing arv og en lidenskap for muskelbiler og gatebilder. Vi har over 55 års erfaring med å levere de beste motorene med den høyeste ytelsen –  fra de beste merkene! JEGS har et kunnskapsrikt teknisk støttepersonell, enestående kundeservice og 100% tilfredshetsgaranti. Vårt lager er fylt med millioner av kjente merkevarer, klar for frakt samme dag. • Gratis frakt og håndtering på bestillinger pålydende 100 dollar og over. Lavest pris! – Hvis du finner en lavere pris på samme vare, endrer du prisen og kjøper • Bestill innen kl. 11.00 for samme dags levering (kun i USA)! Leveres raskt til døren din • Millioner av merkevareprodukter på lager! Klar til å hjelpe deg døgnet rundt 24/7

___________________________________________________________________

Prisguide USA – Prisbilde for kjøretøy